DINCS

Intro


Profil: klikk
Évjárat: 1981 (10.16.)
Bolygó: Föld
E-mail: klikk
Indavidejók: klikk
Kategóriák:
- énblog
- filmblog
- megmondomblog

Mostanában

...olvasom:
Rob Thurman - Éjvilág
...olvastam és ajánlom:
Hugh Laurie - A Balek
Stephen King - Lisey története
Ruth Rendell - Démon képében
...láttam vásznon:
Sasszem
pontyozva 5*/5
...láttam DVD-n:
Télbratyó
pontyozva 5/5
...vallom:
MINDKÉT oldalról rühellem a politikát és ami mögötte van!
...rá vagyok kattanva:
kókuszlikörös szaloncukor ♥

Aquarell és grafit

















(a lista nem teljes)

Utolsó kommentek

  • Hülyebárány: Itt vagyok, ragyogok, az új cím tehát lauuughingatlife.blogspot.com szigorúan 3 u-val. Képzeljétek... (2009.01.06. 20:43) Pá!
  • Iscream: Mi az új címed? plíííz (2009.01.05. 23:02) Pá!
  • Hülyebárány: Perszeee, az új címet megosztom Veletek, már miért ne tenném? ^^ Nagy pussz mindhármótoknak! (2008.12.29. 15:40) Pá!
  • Iscream: Na ezért regisztráltam? :P Azért remélem kapunk infót az új címről boldogokat neked is (2008.12.28. 00:27) Pá!
  • Csili: szipszip:( mé mész el???? de ugye csak piszikét leszel távol, ude???siess vissza..... :) (2008.12.27. 21:24) Pá!
  • Utolsó 20

Címkemassza

anćimi (4) aquarell (10) átok (3) balek (5) baleset (6) balkéz (1) bodies (2) dalszöveg (2) dexter (1) dincs (73) dopping (3) eszperente (2) euro2008 (15) f1 (2) film (21) football (21) fordítás (3) főzés (1) gonoszotty (30) grafit (8) grill (2) horror (13) horvátország (11) iwiw (5) káosz (11) karácsony (4) kiállítás (1) killers (4) koan (3) könyv (9) kritika (5) magyarország (3) mese (10) nosztalgia (11) nyomi (21) olimpia2008 (7) rajz (12) skizo (3) spanyolország (10) sütés (4) szakszervezet (2) szép (15) sziget2008 (4) szomorú (3) tourdefrance (3) utazás (5) véletlen (3) video (10) zene (20)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2008.07.21. 23:10 Hülyebárány

Mert engem senki nem kérdez!

Egészen kellemesen és nyulgalomban telt a mai napom, pedig az első munkanapom volt 2 hét pihit követően, továbbá nem elhanyagolható: hééétfőőő is. Amelyet ugye nem igazán csípek fogalmazzunk visszafogottan.
Egy rám nem jellemzően gyors pancsolás után (a hangsúly a gyors-on van) leülepedtem, mint az iszap és néztem a dobozt... Benne a hozzánk is hamarosan megérkező Batman mozi "így-adjuk-el-a-filmet-egy-fiatal-tehetség-utolsó-vesszőfutásából-profitálva" című története, csak itt-ott megemlítve az egyébként főszereplő nevét (aki nem Heath Ledger bár nem ez derült ki belőle...), melyet most gonoszotty módon meg sem említek. (Megjegyzem emberkét a Gépész óta nem hogy nem csípem, de a hideg kiráz tőle s erről nem Ő tehet, hanem az akkori szerepe, bár gondolom kis baja is nagyobb annál hogy holmi dincsek kedvelik-e Őt vagy sem... kacckacc)
Tehát visszatérve személyemhez és a hétfőhöz - ez utóbbi még mindíg nagy erőkkel folyik, én már kevésbé nagy erőkkel de igyekszem tartani a nap múlásával a tempót, sőt, ha lehet túlszárnyalnám azt - leültem meglesni az előzetest és picit a kulisszák mögé kukkolni, hátha kiderül a nagy titok mely foglalkoztat: hogyan a fenébe hozzák ismét képbe Jokert?! Az első részt anno rongyosra néztem, akkor még persze videókazettán, amelynek azért megvolt a maga retro-szépsége is. Köze van a Nicholson-féle Jokerhez? Vagy független tőle? Ha független miért ismét Jokerről nyúzzák le a fehérpúderes-bőrt? Ha köze van a retro-Jokerhez hát mi az a kapocs?! Persze utána lehetne nézni - gondolom - de körülbelül olyan nagy izgalommal tölt el a dolog, mint például az, hogy mennyi egy töketlen denevér repülési sebessége az M2-es metró útvonalán egy zsúfolt szerda reggelen. Konkrétan. Inkább lesem meg a filmet. =) Aki jön jön, aki nem nem... de az biztos.
Most jól elkanyarodtam a lényegtől... Hogy mi a lényeg? Hogy engem senki nem kérdez! Mert mindenki a bio és étolaj ösvényét járja folyton-folyvást szakadékszélre vetődve, és senki nem gondol arra, hogy márpedig az emberi agy annyi áramot termel, hogy az képes lenne egy 10 wattos villanykörtét is üzemeltetni. És itt jön a képbe ismért Batman. Batmobil? Megvan? Elképzelted? Képzeljük el a jövőt is... Denevéremberrel, MacGyver-rel vagy anélkül, mindegy, most nem Ők a lényeg. Tehát adott a jövő és a haladás (Haladás! Tényleg, nem holnap érkezik az Arsenal a kis Cesc Fábregas-szal karöltve?), annak előnyei, kiaknázatlan lehetőségei a technika és az orvostudomány terén. Namármost beülsz a saját kis Brainmobilodba, amelynek nagy része akkor még hermetikusan le van zárva az apró kis lemezeivel (lásd előd: Batmobil)

 


, amely nem mellékesen golyóálló is, persze csak a fel-felvetődő kavicsok miatt ugye mert hát világbéke van és egyenlőség és szeretet, mint ahogyan arra a sok szép néni is folyton áhítozik az ilyen-olyan "versenyeken". Beülsz a mobilodba, a fejedre helyezed a sajátbejáratú kis sisakodat (igen, óne slusszkulcs és biztonsági berendezés!), mely először DNS mintát vesz rólad/belőled melyet végigfuttat az adatbázisán: valóban jogosult vagy-e a gépkocsi vezetésére. Ha minden klappol indulhat az agyadból "táplálkozó", benzin- és napelemmentes négykerekű. Vagy kettő... Vagy három... Ha nem? Maradjunk a filmes szakmában: megszólal egy hang: "Do you wanna play a game?" =) És 3 csapda közül választhatsz, természetesen a mobil megvásárlásakor te határozhatod meg e 3 csapda felépítését.
A gép persze nem vonja el az összes energiát fejed lágyabb részéből, csak a legszükségesebb mennyiséget a "férfiből-vagyok-és-fiatal-ezért-nekem-szabad" szlogennek helyt adó, továbbá a "káromkodok-tehát-vagyok" és a "de-érdekes-én-nem-látók-gyalogost-az-úton-az-a-csíkos-keresztben-pedig-tegnap-még-nem-volt-ott" részből. A maradék ÉN jelenlétével pedig mint a robotok közlekednénk az utakon. Szépen, nyugodtan, nem kapkodva, csendben, lazán, ... Gyönyörű kép.

 

 

Tudtad, hogy minél cukrosabb egy használt rágógumi, annál kisebb a sikerességi aránya az apasági tesztnek ha abból próbáltok DNS-t kicsikarni?

Szólj hozzá!

Címkék: film horror mese szép dincs gonoszotty


A bejegyzés trackback címe:

https://dincs.blog.hu/api/trackback/id/tr28579109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása